NAĐ: Stvorila se lažna slika da Partizan ima ''drim tim''

Sportski direktor Partizana ističe da njegov tim nije prejak, iako se takva slika stvorila u javnosti posle dobro odrađenog prelaznog roka

Sportski direktor Partizana Albert Nađ stao je u odbranu svojih igrača posle remija sa Novim Pazarom i gubitka prvog mesta na tabeli, ističući da im ne treba dodatni pritisak.

- Partizan nema 'drim tim''! Igrači moraju da daju maksimum kako bi pobeđivali, a verovatno su to shvatili posle meča u Novom Pazaru. Ipak, ne želim da se stvara pritisak na njih, oni znaju da moraju da ostvare cilj, a to je titula - rekao je Nađ i dodao:

- To da smo dalji od titule posle prvog prolećnog kola, nego sto smo bili pre tog meča - to ne priznajem. I mi smo imali prethodnih godina po 10, 11 bodova više, pa je derbi odlučivao o tituli. Čeka nas borba za svaki bod.

Nađ se još jednom osvrnuo na dešavanja vezana za 90. minut meča sa Pazarcima i poništen gol.

- Neću da komentarišem suđenje, jer ukoliko počnem sa tim moraću svake nedelje isto da radim, jer se greške stalno dešavaju - rekao je Nađ i nastavio:

- Naši igrači nisu reagovali na poništen gol, ali i da jesu protestvovali sigurno ne bi dobili promenu odluke. Da ima čelendža kao u NFL-u možda bi bilo neke koristi, ali ovako ne.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. M.)