ASAMOA PRETI ZVEZDI I FSS: Prijaviću vas UEFI i FIFI! Gde je moj novac?

Bivši fudbaler crveno-belih poslao pismo rukovodećim ljudima Saveza sa pitanjem zašto mu nisu prosledili novac koji je na računu FSS

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Natanijel Asamoa, ogorčen što još nije dobio novac koji mu se duguje, pisao je bivšem klubu, predsedniku i generalnom sekretaru FSS Tomislavu Karadžiću i Zoranu Lakoviću tražeći svoje pare.

Asamoa traži 200.000 evra koliko mu crveno-beli duguju, a pismo koje je poslao prenosimo u celosti:

- Do današnjeg dana, 27. februara, Crvena zvezda još uvek nije regulisala dug prema meni. Dug po odluci Arbitražne i Disciplinske komisija FSS. Navodno, novac koji se meni duguje uprava Crvene zvezde je prosledila na račun FSS još 14. februara, a isti još uvek leži na računu FSS, iako sam ja 19. feburara generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću i FSS poslao mejl sa informacijama o broju mog žiro-računa i zamolio Savez da poštuje pravne odluke sopstvenih organa.

- Pošto ni do današnjeg dana nisam dobio novac, postavljam javno pitanje predsedniku Tomislavu Karadžiću i Zoranu Lakoviću – Gde je moj novac?

- Smatram da sam imao dovoljno strpljenja i da je sasvim razumno da očekujem da mi danas ili sutra bude novac uplaćen, a potvrda o uplati poslata na moj mejl, jer u suprotnom ne preostaje mi ništa drugo nego da detaljno obavestim UEFA i FIFA, sa posebnom pažnjom na činjenicu da samo meni nije uplaćen novac - navodi se u pismu.

Podsetimo, potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza istakao je tokom istog dana da je deo dugovanja isplaćen, kako prema zaposlenima tako i prema igračima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)