Hrvati vređali legendu K1 koji je prebio Kro Kapa u Zagrebu! (VIDEO)

Publika u Zagrebu izviždala je "leteće koleno", iznervirana zbog odluke sudija da mu dodele pobedu protiv domaće zvezde Mirka Kro Kapa, iako je Holanđanin čak tri puta bio na podu

Legendarni K1 borac Remi Bonjaski oprostio se od ringa pobedom protiv Mirka Filipovića na "Glory 14" turniru u Zagrebu.

Bonjaski je bio bolji na početku dvoboja, ali je Kro Kap u nastavku čak tri puta bacao Holanđanina na pod. Ipak sudije su progledale Bonjaskom kroz prste, dva puta su odlučile da ne broje, i na kraju ga proglasile pobednikom što je iznerviralo hrvatsku publiku.

"Letećem kolenu" posle poslednjeg meča u karijeri teško je pala činjenica da ga je publika u Zagrebu ispratila zvižducima.

- Dao sam puno sportu u prethodnih 20 godina i nije lepo kada sudije donesu ovakvu odluku, a publika ti zviždi kada prestaješ da se boriš - rekao je Bonjaski u Zagrebu.

- Nisam zaslužio ovakav tretman od ljudi iz Zagreba. Oni ne znaju kako je trenirati svaki dan, kako bi publici pružio uživanje da gledaju dobre borbe. Nisam ovo zaslužio - zaključio je uplakani Bonjaski.

Holanđanin je tri puta bio K1 šampion sveta 2003, 2004. i 2008. godine, a ljubitelji borilačkih sportova pamtiće ga po udarcima kolenom iz skoka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)