Murinjo ne veruje u osvajanje prvenstva i Lige šampiona!

Menadžer Čelsija kaže da njegova ekipa nema dovoljno iskustva i kvaliteta da bi osvojila dva trofeja

Narednu izjavu Žozea Murinja niste očekivali da bi on ikada mogao da da. Jedan od najboljih fudbalskih trenera smatra da njegovi fudbaleri Čelsija nemaju dovoljno iskustva i kvaliteta da bi osvojili Premijer ligu i Ligu šampiona.

- Ako hoćemo da osvojimo prvenstvo, moramo da pobedimo u svakoj utakmici, a da očekujemo da Mančester Siti negde kiksne. Ako pogledate malo bolje, tabela nije realna. Siti može da nas stigne u bilo kom trenutku. Potrebno je samo malo da popustimo da bismo izgubili prvo mesto - izjavio je Murinjo, a zatim dodao:

- Kada je Liga šampiona u pitanju, prvo moramo da eliminišemo Galatasaraj, a zatim i neku drugu ekipu, pa još jednu da bismo se plasirali u finale. Verujte da će to biti teško, gotovo nemoguće, jer se radi o najboljim klubovima na svetu. Nemamo dovoljno igrača i nemamo iskustva. Zato mislim da će biti teško, ali sve ćemo raditi korak po korak - rekao je Portugalac.

Čelsi je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 66 bodova, a u revanšu osmine finala Lige šampiona dočekuje Galatasaraj. Na prvom meču je bilo 1:1.

Možda je ovo način da Murinjo skine pritisak sa svoje ekipe?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)