Stojanović zabranio igračima Zvezde da odgovaraju Partizanovcima!

Trener crveno-belih istakao da ne želi više da se iz njegovog tabora komentarišu slične izjave, jer ih to samo vraća unazad

Izjava Branislava Trajkovića da država gura Crvenu zvezdu ka tituli ne samo da je uzburkala strasti u momentu kada je izrečena, nego je postala i glavna tema konferencija.

Posle Marka Nikolića, koji se osvrnuo na to, i trener crveno-belih Slaviša Stojanović je tokom najave meča protiv Donjeg Srema pomenuo izjavu štopera Partizana.

- Od početka prvenstva se zna da treba da budemo fokusirani samo na naš cilj. Svaka debata i prepucavanja nas vraća nazad. Odmah sam tog dana igračima na sastanku rekao šta od njih očekujem - rekao je Stojanović, dok su iz Zvezde istakli da su Milijaševe i Mrđine izjave stav kluba i da se u budućnosti nešto slično neće komentarisati sa Marakane.

Slovenac se osvrnuo i na fenomenalan niz od devet uzastopnih pobeda, ali i na samu ekipu Donjeg Srema.

- Ne obazirem se na te nizove, to je za statističare. I u Domžalama sam imao 33 utakmice bez poraza, ali crtu podvlačim u maju. Želim da se kroz svaku utakmicu stabilizujemo. - rekao je Stojanović i dodao:

- Donji Srem se sigurno neće braniti. Neće igrati bunker, jer su im takve karakteristike igrača. Sremci su nam već pokazali zube. Sad su još jači, mnogo trče. Tim sa iskusnim i agresivnim igračima. Čeka nas nimalo lak posao, ali znamo šta treba da radimo - kazao je strateg crveno-belih, koji se osvrnuo na igru svoje ekipe.

- Kada je u pitanju kapacitet trčanja, odnosno broj pretrčanih kilometara, to je dobro, ali često nudimo rešenje igraču koji ima loptu.

Po mišljenju Dragana Mrđe, stadion u Novom Sadu donosi bolji ambijent, kao i veći broj navijača crveno-belih. Ipak, Stojanoviću stadion ne igra bitan faktor na utakmici.

- Moram to da prihvatim kao činjenicu, igramo protiv ekipe, ne protiv stadiona.

Kada je u pitanju sastav igrača za meč sa ekipom iz Pećinaca, Stojanović kaže da je na slatkim mukama.

- Imaćemo danas još jedan trening, hoću i lično da razgovaram sa pojedinim igračima, da vidim kakvi su na i psihičkom planu. Videćemo posle treninga - rekao je Stojanović.

MRĐA: NE ŽELIMO NA DRUGO MESTO

Najefikasniji fudbaler Crvene zvezde Dragan Mrđa rekao je da neće imati problem ukoliko bude bio jedini napadač, ili ako bude imao društvo u špicu na terenu u subotu.

- Naš cilj je jasan i idemo na pobedu, cenimo i poštujemo svakog protivnika, a mi znamo šta hoćemo. Gubili su 0:2, pa su stigli do 2:2, ali to je iza nas. U dobrom smo naletu, atmosfera među nama je dobra. Svaki neuspeh nas vraća na drugo mesto, na koji ne želimo da se vratimo - rekao je Mrđa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(B.M.)