Ćerka Grega Popoviča je bomba: Obožava Noleta, čestitala mu osvajanje Melburna, isprozivala Ronalda

Vidi se da je odmah srpskog porekla zbog britkog jezika

Printsrkin: Instagram/bigger.then.basketball

Džil Popovič, ćerka Grega Popoviča, izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, gde je britkog jezika, poput svog oca.

Obožava Novaka Đokovića kome je i čestitala osvajanje Australijan opena na svom instagramu i to nazvavši ga najboljim na svetu GOAT (Great Of All Time)

- Kao teniski fan, veoma volim Rafaela Nadala i Rodžera Federera, ali apsolutno volim i obožavam Novaka Đokovića - navela je ona u jednoj objavi.

Printsrkin: Instagram/bigger.then.basketball

Osim toga, ona voli i Lionela Mesija pa je  komentarisala to što je osvojio svoju rekordnu 6. Zlatnu loptu, čime je ponovo ispred Kristijana Ronalda za jednu nagradu više.

Mesi joj je omiljeni fudbaler, dok je s druge strane Kristijano Ronaldo omražen. Pa tako Mesija zove najboljim svih vremena, a Ronalda CR0, stavljajući ispred njegovih inicijala nulu umesto njemu karakteristične sedmice.

Video: Neprikosnoven! Novak je kralj Australije, osmi put pokorio Melburn!

- Ne znam zašto dobijam toliko poruka od ljutih navijača i fanova CR0 (izvinite, ne mogu da ga zovem CR7 od kako je postao ispod proseka).

- Pokušavam samo da pokažem malo respekta za najboljeg svih vremena. Kevin Durent je to najbolje opisao: Opustite se, to je samo igra - navela je Džil Popovič.

Printskrin: Instagram.com/bigger.than.basketball/

Osim fudbala, može se videti da je veliki ljubitelj košarke, da često prati utakmice, putuje širom sveta, kao i da voli tenis, a posebno Novaka Đokovića.

Sudeći po njenom Instagramu, obišla je mnoge evropske gradove, gde je na nekim od najlepših mesta zabeležila fotografije za uspomenu.

Video: Pogledajte kako je Novak isprozivao sudiju posle skandalozne odluke

(Telegraf.rs)