Bolt: Želeo sam da se vratim na stazu, Ronaldo je mašina koja će Junajted učiniti boljim

Legendarni sprinter govorio za britanski javni servis

Foto: Tanjug/AP

Legendarni atletičar Jusein Bolt istakao je u razgovoru za britanski Bi-Bi-Si da je razmišljao o povratku na stazu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Bolt je 2017. godine završio karijeru kao svetski rekorder na 100 i 200 metara, a bio je i olimpijski šampion.

U razgovoru za britanski javni servis, Bolt je kazao da nije dobio podršku trenera Glena Milsa.

- Kada sam rekao svom treneru da želim da se penzionišem on mi je odgovorio da to mora biti to, da ne želi kasnije da me sprema za povratak. Sećam se da sam ga 2019. godine pitao šta misli o tome da se takmičim na Olimpijskim igrama. Samo me je pogledao i rekao da ne treba ni da razmišljam o tome.

-A ako ne radim to sa svojim trenerom, onda neću ni raditi. Verujem mu, i ako on kaže da ne treba to da činim, onda ne treba. Ali i dalje imam tu želju. Sada je kasno za povratak - rekao je Bolt.

Sprinter sa Jamajke je osvedočeni navijač Mančester junajteda, pa je prokomentarisao povratak Kristijana Ronalda u klub posle 12 godina.

- Klub je napravio veliki posao. Kristijano je tip igrača koji mnogo zahteva od saigrača. To će fudbalere Mančestera učiniti boljim. On je mašina. Mislim da će igrati do 42. godine. Uvek je na vrhunskom nivou, često je spremniji i od mlađih igrača - istakao je Bolt.

Video: Jusein Bolt je otkrio svoje naredne korake u karijeri, a imao je šta da kaže i o Mančester Junajtedu

(Telegraf.rs)