Crnogorac opet prišao Novaku: "Vidiš šta se desi kada snimiš vic sa mnom"? Dobio je odgovor Đokovića

Novak je trenutno na Žabljaku gde ga opsedaju fanovi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je na Žabljaku u Crnoj Gori, gde je doputovao posle deportacije iz Australije i kratkog boravka u Beogradu.

Novak je u Crnu Goru otišao sa prijateljima, najpre je bio u Tivtu, gde ima stan, da bi potom obišao manastir Ostrog, gde je razgovarao i sa mitropolitom Joanikijem, a poslednja destinacija, na kojoj je trenutno je Žabljak.

Poznato je da je Novak veliki ljubitelj prirode i zimskih čarolija, pa ne čudi što je izbabrao da boravi u jednom od najpopularnijih zimskih centara Crne Gore.

Tamo je imao i interesantan susret tokom večere, kada mu je prišao crnogorski Instagram influenser i ispričao vic o Federeru i Nadalu, koji ga je nasmejao do suza.

Gotovo svi portali u Srbiji i regionu su objavili ovaj video, a dan kasnije, Jovan Radulović, je ponovo naleteo na Novaka i imao duhovitu opasku povodom vica koji mu je ispričao.

- Brate, vidiš šta se desi kada snimiš vic sa mnom? - dobacio je influenser Đokoviću, koji je ispunjavao želje fanova koji su želeli da se slikaju sa njim.

- E, video sam - odgovorio je Novak, na šta se Jovan ponovo nadovezao.

- Dođe narod i sad te svi traže - rekao je on, ali je i Novak duhovito odgovorio na to.

- Sada znam koga da tražim kada dođem u Crnu Goru.

Video: Crnogorac ispričao vic o Federeru i Nadalu, Novak plakao od smeha

(Telegraf.rs)