Novak podigao majicu tokom treninga, a mnogi nisu očekivali ovakav prizor ispod nje

Đoković poradio na mišićnoj masi

Foto: Patrick HAMILTON / AFP / Profimedia

Novak Đoković je saznao ime rivala za start Australijan opena, nakon što je na žrebu imao poprilično sreće, jer je izbegao neke od najopasnijih rivala na projektovanom putu do finala.

Ono što je mnoge navijače Novaka više zabrinulo bile su povrede, jer je tokom turnira u Adelejdu u polufinalu povredio zadnju ložu, ali to očigledno nije bilo ozbiljno, jer je uspeo da dobije Medvedeva, a kasnije i da osvoji turnir protiv Korde u finalu.

Po dolasku u Melburn imao je novi peh, ovoga puta na treningu sa Medvedevim, kada je imao problem sa kolenom, zbog čega je prekinut trening, a njemu je fizio Miljan Amanović ukazivao pomoć.

Ipak, poslednji trening u Rod Lejver areni uliva nadu da nije bilo ništa ozbiljno, jer Novak nije imao nikakvih problema sa kretanjem.

Tokom tog treninga, kojem su prisustvovali i fotografi, koji su pažljivo posmatrali svaki potez Đokovića, moglo je i da se vidi koliko je Novak fizički moćan.

Poznato je da je Novak vrhunski pripremljen i da ima možda i najbolje kretanje na čitavom turu, a sada se može videti i da "puca od snage".

U jednom momentu su mogli da se vide mišići na rukama, koji su izraženiji nego što je to možda ranije bio slučaj, a takođe je jedan fotograf uspeo da zabeleži i Novakove "pločice" na stomaku, koje su ozbiljno "isklesane".

Ranije je Novaka bio glas da je mršaviji nego inače, a ta tema je posebno bila aktuelna kada je potpuno prestao da jede meso i bazirao je ishranu isključivo na biljkama.

Međutim, mišićna masa je sada prisutnija nego inače, što možete videti i u fotkama sa treninga:

Video: Najbolji potezi sa finala meča Đokovića i Korde: Nole spasio meč loptu pa pobedio

(Telegraf.rs)