"Ludi" Srbi zatresli metro u Pragu zbog Jokića i Mitrovića, jedna Čehinja pobegla glavom bez obzira

Veoma živopisne scene su mogle biti viđene ove večeri u Pragu

Igra Srbija kao Barsa! Tako bi mogle ukratko da se opišu prve dve utakmice na ovogodišnjem Evrobasketu. Srbija je posle Holandije slavila i protiv Češke i to u njihovom Pragu sa 81:68. Koliko je značila ova pobeda pokazuje i slavlje naših navijača nakon meča, koji su okupirali metro.

Imala je Srbija i dosta veliku podršku u Češkoj, u "O2" Areni se našlo i nekoliko hiljada srpskih navijača koji su konstantno bodrili izabranile selektora Svetislava Pešića u borbi za slavlje i zadržavanje stoprocentnog učinka na takmičenju.

Malo se i pomučila naša reprezentacija u ovom meču, imala je u jednom trenutku prednost od 23 poena, ali je ona polako padala i na startu četvrte deonice je mogla da ispsuti prednost, ali su se odbranili i na kraju i ubedljivo slavili.

To je bilo i više nego dovoljno da prouzrokuje ekstazu i slavlje na sve strane, pa je tako i jedan metro u Pragu video slavlje naših navijača. Praktično u jednom trenutku se zatresao čitav metro, što je uplašilo i jednu Čehinju koja je brže-bolje napustila vozilo.

Pesme poput "Mitro's on fire", koji je ovog podneva postigao gol za Fulam, i "Jokić's on fire" su načinile mirnu Prašku noć poprilično "divljom", dok vi u videu na početku teksta možete videti i kako je to sve izgledalo.

Video: Lučić za Telegraf: Spremamo se za nastavak takmičenja

(Telegraf.rs)