Vlasnik Panatinaikosa napao sudije i Evroligu posle Partizana: Izvukao i "greške" pa poručio da je sve cirkus

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je bio poprilično detaljan

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa su pretrpeli poraz od Partizana u Beogradu posle produžetka - 92:87, gde su praktično imali i dobijenu utakmicu, međutim, sve su prosuli na samom kraju, posle čega su okrivili i sudije za to.

Naime, Panatinaikos je došao u Beograd kao favorit, na nekoliko minuta do kraja su imali i dvocifrenu prednost, ali je Kevin Panter stupio na snagu i uspeo je da svojim bravurama prvo donese produžetak, a potom i pobedu crno-belima.

Međutim, dan nakon utakmice se oglasio i Dimitris Janakopulos, kontroverzni vlasnik Panatinaikosa, koji je otvoreno napao sudije, ali i Evroligu, jer kako on smatra, kriterijum nije bio uravnotežen i njegov klub je oštećen.

On je na svojim Instagram storijima objavio nekoliko snimaka sa utakmice, gde se navodno dešavaju sudijske greške za koje on smatra da su bile prevaga u korist Partizana na ovom meču, te da je njegov tim zbog toga izgubio.

Takođe, Janakopulos je ostavio i poruku.

- Nije važno koliko Arapa i njihovih petrodolara dovedete u ligu, sa ovakvim suđenjem nijedna ozbiljna kompanija neće investirati u to da se njihovo ime nađe uz ovakav cirkus - kratko je napisao Janakopulos.

(Telegraf.rs)