Evroliga se oglasila povodom sastanka sa Partizanom i Zvezdom u vezi sa dodelom licenci

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije bilo mnogo novih informacija

Foto: Nikola Tomić

Prethodnih dana pojavila se informacija da su čelnici Evrolige doputovali u Beograd kako bi sa predstavnicima Partizana i Crvene zvezde razgovarali o dodeli A licenci za predstojeći period. Povodom svega su se oglasili i čelnici.

Nismo mnogo toga novog saznali u vezi sa navodima koji su isticani.

- U svetlu nedavnih članaka objavljenih u nekoliko medijskih kuća, Evroliga želi da saopšti: Predsednik Evrolige, gospodin Dejan Bodiroga i izvršni direktor, gospodin Paulius Motiejunas sastali su se sa izvršnim članovima Crvene Zvezde i Partizana u četvrtak, 8. februara tokom njihove posete Beogradu. Svrha oba sastanka bila je razmena ideja, pregled tekuće sezone i procena buduće saradnje. Evroliga želi da zahvali klubovima što su ugostili njegove predstavnike - stoji u saopštenju Evrolige

Podsetimo, Telegrafu je potvrđeno da su večiti rivali još ranije dogovorili sastanak, kao i svi ostali klubovi koji žele da uđu u borbu za A licencu.

Ono na šta najviše računaju srpski timovi su svakako navijači, puna hala i slike koje su poslate u svet tokom prethodnih godina.

(Telegraf.rs)