Da li je predsednik Panatinaikosa ovim prozvao Boltauzera? "Sledeći put da umesto parfema ukradeš naočare"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Besan je i dalje Dimitris Janakopulos posle meča sa Makabijem

Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alfa i omega Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos nastavio je da besni posle saopštenja Evrolige u kojem se navodi da su sudije donele ispravne odluke u završnom minutu utakmice Makabija i Panatinaikosa, a zbog kojih su Zeleni uputili žalbu čelnim ljudima takmičenja.

Posebno je Janakopulos bio besan na hrvatskog sudiju Luku Karduma, kojeg je opsovao i na našem jeziku, što je momentalno postalo viralno na mrežama, a sada je, deluje, svoj bes usmerio ka Mateju Boltauzeru, još jednom arbitru iz ABA lige.

Podsetimo, slovenački arbitar uhvaćen je u krađi parferma "Tom Ford" na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu zbog čega je priveden od strane policije i morao je da nadoknadi štetu uz deo sume koju je uplatio u humanitarne svrhe. Protiv njega je i dalje pokrenuta krivična prijava.

Na svojoj mreži Instagram, Janakopulos je sada objavio poruku u kojoj navodi da bi "neko" umesto parfema mogao da ukrade naočare.

- Možda sledeći put umesto parfema koji treba da prikriju tvoj smr*d, treba da ukradeš i naočare kako bi video bolje - napisao je Janakopulos.

Foto: Instagram / Printscreen / dpg700

On je potom u sledećoj objavi prozvao Evroligu koja kaže da nema dovoljno dokaza da je Nibo gazio aut liniju sa "Vau, Nimbo je naučio da hoda po tankom vazduhu kao Isus Hrist".

(Telegraf.rs)