PARTIZAN SPREMAN DA ZAVRŠI SERIJU: Samo jedna kladionica na svetu drži ubedljivo najveću kvotu na crno-bele!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan dočekuje Real Madrid – da li je ovo kraj plej-of serije?

Foto: 900/Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Odbrojavanju je kraj – danima se piše o plej-of seriji koju igraju Partizan i Real Madrid i sada je konačno vreme za treći, možda i odlučujući meč.

Crno-beli će večeras u beogradskoj Areni dočekati „kraljevski klub“ i to nakon vrlo interesantna dva meča u Madridu. Jasno je da je sada Partizan u sjajnoj poziciji s obzirom na rezultatsku prednost, ali ipak neki detalji brinu navijače.

Definitivno će u ovom duelu Partizan biti oslabljen neigranjem Matijasa Lesora i Kevina Pantera, razlozi su dobro poznati, ali ako neko zna kako da se nosi sa pritiskom – onda je to defintiivno Željko Obradović!

Istakao je trofejni stručnjak da veruje u svoj tim, a sigurni smo da isto misle i verni navijači crno-belih.

Kao što znate – sportska kladionica Meridian je već sve tikete koji su bili odigrani sa igrom da Partizan pobeđuje Real Madrid u seriji 3:0 rezultovala kao dobitne, a sada su tu i kvote za treći duel.

Iako dolazi na vruć teren, očekuje se znatno bolja igra Reala, pa je kvota na pobedu “kraljevića” 1.55, dok je kvota na trijumf domaćina 2.55.

Foto: Meridian / Promo

Jasno je da navijači drže palčeve četi Željka Obradovića, a ako ste među njima – iskoristite sjajne kvote za novi crno-beli tiket i istražite zanimljiv SPECIJAL IGARA na istoj adresi.

I ne zaboravite – pre toga registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBOROŠLICE od 1.000 + 1.000 RSD za sport i slot!

* Napomena: kvote su podložne promenema.

(Telegraf.rs/PR)