Darko Stošić potpisao za UFC: Najveći dan u životu srpskog borca!

Veliki korak napredu karijeri srpskog MMA takmičara

Snovi su postali stvarnost za srpskog borca Darka Stošića, došao je dan kojem je, kako je rekao, posvetio svaki delić svog života - potpisao je za UFC organizaciju!

>>> Stošić je tukao i u virtuelnom ringu Telegrafa: Misteriozni MMA borac najavio nove borbe (VIDEO)

Stošić je tako postao tek drugi srpski borac, posle Bojana Veličkovića, koji je zaradio ugovor sa najjačim svetskim udruženjem za promociju boraca i borbi na najvišem nivou.

Brže bolje Stošić je sjajnu vest podelio sa svojim navijačima.

- Dobio sam priliku da ostvarim ono čemu sam posvetio svaki delić svog zivota, a to je da budem najbolji na svetu! Ovo je veliki početak za mene, trebalo mi je 5 godina mukotrpnog rada da bi dobio ovaj ugovor. Tako da idem tamo da budem br #1!! Takođe sam odlučio u dogovoru sa mojim timom da se u budućnosti borim u kategoriji do 93kg! Nadam se da ću imati vašu podršku!! Kao što imam podršku ljudi bez kojih ovo ne bi bilo moguće! - poručio je Stošić.

Sada kada je postao deo UFC-a  Stošića čekaju najveći izazovi u dosadašnjoj karijeri, ne samo činjenica da će se najverovatnoje preseliti u Sjedinjene države, već i borbe koje ga čekaju sa renomiranim takmičarima, samom elitom u MMA svetu.

Veliko bravo za Stošića.

(Telegraf.rs)