Strahoviti udarci koji bi oborili i medveda: Golovkin patosirao protivnika u 2. rundi i oborio rekord (VIDEO) (FOTO)

Kazahstanac je izjednačio rekord Bernarda Hopkinsa po broju odbrana titula (20) nokautom u 2. rundi protiv Vanesa Martirosjana

Genadij Golovkin brutalno je nokautirao izazivača Vanesa Martirosjana u svojoj 20. odbrani titule u srednjoj kategoriji. Kazahstanac je bukvalno demolirao rivala i izjednačio rekord legendarnog Bernarda Hopkinsa po broju odbrana titula.

Izazivač iz Jermenije koji ima američki pasoš nije izdržao ni dve runde sa GGG-om, koji ga je patosirao posle minut i 53 sekunde druge runde i tu je bio kraj.

Serijom strahovitih udaraca, krošeima i direktima, bilo je jasno da Martirosjan nema šta da traži i da je pitanje trenutka kada će pasti. Bio je na konopcima i stoički je izdržavao udarce koje bi i medveda oborile, ali je posle strahovitog levog krošea, potom i desnog direktora, nokautiran.

Golovkin je došao do svoje 38. pobede u karijeri, a ima i jedan nerešen ishod iz kontroverzne borbe protiv Kanela Alvareza, za koju svi ljubitelji boksa i stručnjaci smatraju da mu je oteta pobeda.

Pogledajte kako je mokautirao Martirosjana u 2. rundi:

Pogledajte i kako je izgledala dominacija u fotografijama:

(Telegraf.rs)