Veljko Ražnatović nokautirao Hrvata! Ušao u ring sa srpskom zastavom, pa brutalno patosirao Hrvoja (VIDEO)

Bila je ovo druga profi borba za Cecinog sina, koju je takođe rešio nokautom

Veljko Ražnatović je došao do svoje druge pobede u karijeri! Ponovo nokautom, i to protiv hrvatskog boksera Hrvoja Božinovića!

Cecin i Arkanov sin je drugi meč u karijeri radio u Republici Srpskoj, u Derventi. I slavio je nokautom, nakon što je hrvatski bokser pao od snažne kombinacije aperkata, direkta i krošea.

>>> Veljko Ražnatović kakvog dosad niste upoznali: Kako se godinama u tišini čeličio da postane bokserska zver? (VIDEO)

Ražnatović je bio dominantan protiv znatno iskusnijeg borca, koga je i pre nokauta jednom bacio na pod. Prvi put je Hrvat uspeo da se podigne, ali ne i drugi put.

- Jednoglasnom odlukom sudija donosimo pobedu u Beograd. Svaka čast protivniku, izuzetno hrabar momak, svašta je pretepeo i time zadobio i moje poštovanje. Na kraju dana pobedio je sport, a i ja - poručio je Veljko posle borbe na svom profilu na Instagramu, a zatim je za Telegraf rekao da je srećan što se srpski boks vraća u svetski vrh.

- Jako mi je drago što sam završio meč u svoju korist. Malo je reći da je protivnik bio čvrst, jak i dosta iskusniji. Smatram da sam ga nadboksovao u svakom pogledu, što govori i nokdaun posle 22 neuzvraćena udarca. Posle svega mogu da se pohvalim da sam izašao bez povreda, uz zadovoljne urlike publike iz Dervente.

- Još jednom bih ovim putem da se zahvalim svima što su me podržali u velikom broju, i da najavim da je ovo samo početak mog dokazivanja u ringu, i da kao i uvek idemo na sve. Vraćamo srpski boks u svetski vrh - rekao je Veljko Ražnatović za Telegraf.

Ražnatović je u ring ušao sa srpskom trobojkom, na kojoj su bile ispisane reči - "S verom u Boga, za kralja i otadžbinu", a on je uz taj video samo porulio "Nek je večna majka Srbija".

Veljku je ovo bila druga borba u karijeri, i drugu je rešio nokautom, dok je Hrvoju Božinovuću ovo bila 18. borba i 16. poraz, osmi nokautom.

VIDEO: Pogledajte kako je Veljko nokautirao Bugarina Krastja Jordanova u svom debi meču

VIDEO: Veljko Ražnatović o boksu, porodici i devojci

VIDEO: Ovako izgleda trening Veljka Ražnatovića

(Telegraf.rs)