Fjuri zapretio Vajlderu u facu, a onda je stigao odgovor kakav nije očekivao! Poleteo je nekoliko metara unazad, haos i prekid na suočavanju boksera (VIDEO)

Biće ovo paklena borba, sudeći po prvom suočavanju

Pred nama je bokserski spektakl godine koji će biti održan 1. decembra u Stejpls centru u Los Anđelesu u borbi dva velika šampiona - Tajsona Fjurija i Diontija Vajldera.

Bokseri su imali i svoje prvo suočavanje, koje nije proteklo onako kako su organizatori planirali. Ili možda jeste?

Naime, konferencija je posle uvodnih reči boraca i njihovog prvog suočavanja oči u oči prekinuta zbog fizičkog kontakta.

Obezbeđenje je moralo da reaguje i da razdvoji borce, koji su se nakon prozivanja i "treš toka" umalo potukli.

Fjuri je u svom stilu vređao rivala i poručio mu da će ga prebiti, a kada mu je prišao nekoliko centimetara od lica, sa uperenim kažiprstom, Vajlder je burno odgovorio i snažno ga odgurnuo, pa je "Kralj Cigana" poleteo nekoliko metara unazad.

Želeo je Irac potom da se vrati do rivala, ali ih organizatori nisu pustili da ne bi došlo do neplanirane tuče, koju žele da sačuvaju za ring za dva meseca.

Fjuri i Vajlder se bore za VBC titulu. Obojica dosad nemaju poraz u svojim karijerama. Fjuri je u 27 borbi zabeležio isto toliko trijumfa, a 19 je dobio nokautom. Vajlder je po statistici još brutalniji, pošto iz 40 borbi u karijeri ima isto toliko pobeda, a čak 39 nokautom!

VIDEO: Slična situacija dogodila se na suočavanju MekGregora i Nurmagomedova

(Telegraf.rs)