Mekgregor prvi put pokazao kako mu izgleda lice posle batina: I dalje oseća posledice Habibove pesnice (FOTO)

Dok je ispijao žestoko piće, Irac je između redova najavio i revanš protiv Dagestanca

Ceo svet i dalje priča o borbi Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora na UFC 229, gde je Dagestanac odbranio titulu lake kategorije i potvrdio dominaciju i nastavio sa perfektnim učinkom u karijeri - 27 borbi i 27 pobeda!

>>> Rvao se sa medvedima, slomio 2 rebra, pa Konora: Ko je Habib, prvi Rus i musliman koji je zavladao UFC svetom? (VIDEO)

Mekgregor je bio pričljiv pred meč, vređao je rivala na svakom pojavljivanju, na svakoj konferenciji pred borbu, kao i na merenju, gde ga je udario po ruci. Vređao je Dagestancu veru, naciju, prijatelje, omalovažavao ga je u svakom smislu, a ovaj je brutalno odgovorio u ringu i ućutkao ga! A zatim je napao i njegov tim izvan ringa.

Ponizio ga je tokom borbe i naterao ga da se preda. Davio ga je kao zmija žabu i na kraju ga ponizio tako što je Irac tapkanjem morao da traži spas od možda i najkompletnijeg borca u istoriji MMA sporta.

Mekgregor je tokom borbe dobio i nekoliko razornih udaraca u glavu, a po završetku borbe nije se pojavio na konferenciji za medije.

Samo se oglasio putem Instagram profila i poručio da će se vratiti, a sada je, dan kasnije, pokazao i kako mu izgleda lice.

Posledice su jasno vidljive ispod njegovog levog oka, gde ima "šljivu", koja mu se neće skloniti još neko vreme. Ipak, Mekgregor uz fotografiju, na kojoj ispija žestoko piće, poručuje:

- Izgubili smo meč, ali smo dobili bitku. Rat se nastavlja - poručio je Mekgregor, koji očigledno na ovaj način između redova najavljuje revanš duel, koji bi, bez sumnje, nakon svega što je ispratilo ovaj meč, kao i skandal i opšta tuča koja je počela posle borbe.

VIDEO: Habib zagrmeo nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

VIDEO - UFC: Ne garantujemo, Habib može ostatiti bez titule

(D. U.)