Konor i Habib su bili dosadni u odnosu na ovu makljažu: Ferguson slavio u krvavoj borbi, Petis hteo da se bije sa slomljenom šakom! (VIDEO)

Konor i Habib su imali žestoku uvertiru

Meč između Tonija Fergusona i Entonija Petisa bio je mnogo veći spektakl od borbe u Las Vegasu, ali su imena Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora zasenila krvavu borbu.

Ferguson je trijumfovao (24-3 MMA, 14-1 UFC), dok je Petis sada na učinku 21-8 MMA i 8-7 UFC, a pojedini prizori sa meča nisu baš za svačije oči.

Toni Ferguson je slavio prekidom zbog Petisovog loma ruke nakon dve runde brutalne borbe, u kojoj poraženi nije više mogao da parira.

Od početka je akcija bila takva da su obojica bila željna da pokažu najviše što mogu, obojica su u ugao morala krvava već posle prve runde, ali je za nijansu bolji Toni ipak stekao veću dozu samopouzdanja za nastavak.

Petis ga je zatim zbog previše spuštenog garda pogodio u bradu, ali se Ferguson nakon toga ipak zatvorio i potom raskrvario Petisovo čelo.

Krenula su obojica na sve ili ništa, sevali su udarci, a Ferguson je opet bio precizniji i izazvao prelom ruke.

Želeo je Petis da se bori, ali je Ferguson morao da trijumfuje tehničkim nokautom, vezao je 11. pobedu u nizu, čime je napravio uvertiru za meč decenije o kome se i dva dana kasnije priča - Habib je novi apsolutni vladar UFC scene.

Habib u našim srcima! Suze, radost i anarhija tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana

(Telegraf.rs)