Tajna Habibove žene: Birao je njegov deda između 6 lepotica, niko joj nije video lice 5 godina! (VIDEO)

Habib porodicu drži daleko od velike pozornice

Habib Nurmagomedov sve je zanimljiviji zapadnim medijima posle pobede nad Konorom Mekgregorom, naročito jer privatni život ume dobro da sakrije.

Poznato je da je Habib oženjen i da ima dvoje dece, ali od 2013. godine još nije poznat javnosti identitet njegove supruge.

U skladu sa svojim rigoroznim muslimanskim običajima, Habib svoju porodicu nije izlagao javnosti, pa je sada zbog toga još zanimljiviji svetskim medijima.

Sa suprugom ima ćerku i sina, a zanimljivo je da mu je suprugu izabrao deda, koji se smatra svetinjom u muslimanskim porodicama. Habib je pred svog dedu doveo šest žena, a onda je izabrana ona prava, što je nedavno otkrio otac slavnog borca.

- Imao je tek 22 godine. Poznavao je suprugu, ali se savetovao sa dedom. Sećam se da je pričao o šest devojaka. Deda Magomeda se sve pita, Habib je prvo s njim o tome razgovarao - rekao je Abdulmanap.

- Vrlo su bliski. Da je Habib sad ovde, prvo bi otišao k njemu. Ne znam tačno kako su odlučili, ali neophodno je bilo da dobije dozvolu dede - dodao je otac Abdulmanap Nurmagomedov.

Porodica Nurmagomedov živi u gradu Mahačkali u republici Dagestan, a slike njegove supruge ne postoje na internetu.

Posle borbe sa Konorom u javnost su izašle fotografije s venčanja, a mlada je zbog običaja bila prekrivena od glave do pete.

Habib u našim srcima! Suze, radost i anarhija tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana

Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

(Telegraf.rs)