Flojd i "ludi Rus" dogovaraju najskuplju borbu svih vremena: Mejveder prihvatio Habibov izazov za meč decenije! (FOTO) (VIDEO)

Bokser je spreman da" učini Las Vegas ponovo velikim", ali UFC borac misli drugačije

Nije prošlo mnogo od kako je UFC šampion Habib Nurmagomedov izazvao boksersku legendu i veterana Flojda Mejvedera na dvoboj u ringu, do odgovora koji garantuje senzacionalan duel.

Mejvejder je prihvatio izazov, pa će svi ljubitelji dobre tuče moći da vide kako izgleda kada se MMA suprodstavi boksu.

>>> Nurmagomedov izazvao Mejvedera na meč: U našoj džungli samo jedan može biti KRALJ! (VIDEO)

Pre samo godinu dana Mekgregor se loše proveo u bokserskom duelu sa Flojdom, koji ima 50 pobeda u isto toliko duela. Baš zato, Amerikanac nije ostao imun na izazov koji mu je uputio, takođe nepobeđeni, Habib i to, po svemu sudeći, na bokserski meč, u kojem je definitivno malo limitiran, s obzirom na rvačku tehniku koja je njegova osnovna karakteristika.

Ipak, borci su se saglasili da u "džungli ima mesta samo za jednog kralja", što je bokser i potvrdio.

- CBS, Showtime i MGM Grand, izvadite čekovne knjižice! Nurmagomedov me izazvao. Napravimo Las Vegas velikim još jedanput - objavio je Mejveder na Instagramu.

Po svemu sudeći dvojica boraca se javno već dogovaraju o samom duelu, jer se i Habib odmah oglasio o mestu borbe. Naime, Dagestanac ne želi da se bori u Vegasu.

- Može, ali ne u Vegasu. Neće mi platiti - kratko je poručio Nurmagomedov.

Ono što je sigurno, ova borba, iako nije ozvaničena, već privlači mnogo pažnje. A samo neki od komentara su urnebesni.

- Ako bi se borili po bokserskim pravilima, Mejvejder bi, bez obzira što ima 41 godinu, prebio tipove poput McGregora i Nurmagomedova, za koje je profesor. Ako bi se borili po MMA pravilima, Mejveder bi izdržao kraće od otvorene boce Koka Kole na plus 40 - glasi jedan od brojnih šaljivih komentara na mogući spektakl.

Jedna stvar je svakako zagarantovana, obojica će zaraditi brdo novca.

VIDEO: Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

(Telegraf.rs)