"Nećeš dočekati 6. rundu!" Mađarska gromada uputila strašne pretnje Veljku, brzo je usledio odgovor

Andreas Čomor uveren da će nokautirati srpskog boksera u Banjaluci

Srpski bokser Veljko Ražnatović će u Banjaluci 28. decembra u hali Borik imati svoju osmu borbu u profi karijeri. Na velikom spektaklu "Petko's Fight Night", Ražnatović će odmeriti snage sa Mađarom Andreasom Čomorom (31), koji preti dosad neporaženom srpskom kruzerašu.

- Neće dočekati šestu rundu, tri maksimum i nokautiraću ga - poručio je mađarski borac, koji je u karijeri 14 puta pobeđivao upravo nokautom. Četiri pobede je izvojevao na poene, a 26 puta je poražen uz dva nerešena ishoda.

Inače, Čomor je zamenio prvobitno najavljenog zemljaka Atilu Kordu, koji se povredio dve nedelje pred spektakl u Banjaluci.

Međutim, pretnje Mađara, očekivano, nisu uplašile Srbina.

- Videćemo - kratko mu je odgovorio Veljko uz dodatak:

- Jedno je sigurno, navijači će uživati u meču!

Organizator događaja je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.

Veljko je u dosadašnjoj karijeri imao 7 mečeva i isto toliko pobeda, od čega 4 nokautom. Sa druge strane, Čomor ima 46 borbi i 18 pobeda (14 nokautom) i 26 poraza (22 puta nokautiran) i dva puta je viđen nerešen ishod u njegovim borbama.

Pogledajte jednu od borbi koju je imao Andreas Čomor protiv Derika Čisore:

Video: Veljko Ražnatović u prvoj rundi nokautirao Hrvata

(Telegraf.rs)