Overim čudom preživeo "baražnu paljbu" Herisa, pa krvav nokautirao Amerikanca!

Kakva borba dvojice MMA teškaša!

Foto: Printscreen Youtube

Holandski borac Alister Overim pobedio je Volta Herisa u "UFC on ESPN" večeri u Džeksonvilu na Floridi u noći između subote i nedelje.

Overim je slavio samo veče uoči svog 40. rođendana i to tehničkim nokautom u drugoj rundi, ali je pobedu, može se slobodno reći ostvario već u prvoj rundi.

I to ne napadima, već tako što je izdržao nalete svog rivala koji je u uvodnim minutima krenuo žestoko, napred i samo je gledao kako može da probije rivala.

Načeo ga je udarcem nogom, Alister je probao da uzvrati i za tili čas se našao na podu, dok je Heris odozgo "sipao" baražnu paljbu.

Holanđanin se pridigao dvaput tokom ofanzive Volta Herisa i otud možda i razloga zašto borba nije prekinuta, pošto je to potrajalo dobrih pola minuta.

Sva je sreća pa nije pokazao da se predao i dok je bio u nokdaunu, pa je nastavio borbu. U to se Heris možda malo i opustio, Overim je bio krvav, ali je onda on bio taj koji je kontrirao.

Heris se našao na podu, pod "španskom" i Holanđaninu je odmah bilo jasno šta mu je recept za pobedu ako ne dobije još neki udarac u glavu.

Druga runda je pripala Overimu zahvaljujući haj-kiku i krošeu, posle čega Heris nije mogao da se odbrani novog partera što će se ispostaviti dovoljnim za pobedu.

Overim je tako upisao svoju 46. pobedu (46-18-0), dok je Volt Heris sada na skoru 18-8-0.

Video: Sledeći je Habib: Sprema se novi istorijski okršaj

(M.LJ)