Rakić se iznervirao na prozivke, želi UFC titulu: "Samo bežiš od nokauta, plašiš se za svoj život!"

Srpskog borca su na društvenim mrežama podržali brojni ljubitelji ovog sporta

Foto: Profimedia

Prošle su skoro četiri godine od kako se Aleksandar Rakić priključio UFC karavanu. Ukupno je u dosadašnjem toku karijere upisao šest pobeda i jedan poraz, pa se zbog toga nada da bi uskoro mogao da dobije priliku da se bori i za titulu u svojoj kategoriji.

Borac koji vuče srpske korene, a ima i austrijski pasoš izjavio je da bi mogao da bude naredni kandidat za tron, odnosno protivnik Jana Blahoviča. Kaže da je to zaslužio nakon relativno lake pobede protiv Tijaga Santosa, sa kojim je ušao u otvorenu prepisku putem Tvitera.

Sve to podiglo je mnogo prašine u svetu UFC-a, pošto Santos nije bio srećan što čita tako nešto. Brazilac se potrudio da Rakiću odgovori, ali mu ni naš borac nije ostao dužan.

- Hej, Rakiću, bila je to laka pobeda jer te nisam nokautirao. Kapiram, kad god to ne uradim svojim protivnicima, oni računaju pobedu – rekao je Santos.

Naš borac se zapitao kada je Brazilac poslednji put uopšte nekoga i uspeo da nokautira, tako što se povlačio u nazad, jer se bojao da će izgubiti život.

- Stvarno te poštujem Tijago, ali kada si poslednji put nekoga nokautirao povlačeći se unazad, plašeći se za svoj život? – napisao je Rakić, čime je oduševio brojne svoje navijače.

Inače, poraz koji je Rakić naneo Santosu bio je njegov treći uzastopni u karijeri. Jedini „problem“ je taj što Brazilac ima pobedu upravo protiv trenutnog šampiona, Jana Blahoviča.

Video: Rakić pojeo legendu MMA: Pogledajte kako je Srbin slavio najveći UFC trijumf

(Telegraf.rs)