Ovo je novi rival Veljka Ražnatovića: Kažu da mu je najteži u karijeri i da voli da se mršti

Finac Sami Enbom biće rival srpskog boksera u njegovom jubilarnom 10. meču

Printskrin: Youtube/ProBoxing.cz

Veljko Ražnatović se uveliko priprema za svoju jubilarnu 10. borbu, a naredni rival biće mu Finac Sami Enbom (33), koji u svojoj karijeri ima 25 mečeva, od čega 19 pobeda i 6 poraza.

Ražnatović će protiv Enboma u ring 15. maja u Minhenu, a pripreme će obaviti u Vladikavkazu, gde će provesti mesec dana.

Enbom je do sada u od 19 pobeda u karijeri 11 ostvario nokautom, a takođe je sve poraze do sada u karijeri doživeo tako što je nokautiran. On je aktivan kao pro bokser od 2012. godine.

U poslednjeoj borbi pobedioi je Stanislava Kristofa, dok je pre toga bio u lošijoj formi i doživeo je četiri vezana poraza.

Sa druge strane, Veljko Ražnatović iz dosadašnjih devet borbi ima devet pobeda, od čega šest nokautom i motivisan je da se maksimalno pripremi i za deseti trijumf.

- Finac je prava merka u ovom trenutku razvoja moje karijere. Opasan udarač, 11 nokauta ima iza sebe, 19 pobeda u 25 mečeva. Te brojke dovoljno govore o njegovim kvalitetima. Dobio sam ono što sam tražio, sad je na meni da se spremim za najveći izazov u karijeri. Uskoro ponovo idem u Rusiju, u pakao Vladikavkaza, gde ću sa braćom baćuškama, poznatim po najboljoj školi boksa u Evropi, brusiti formu do megdana.

- Ne sumnjam da će treneri Vitalij Slavnov i Alan Čehoev iz “Arijana boksing tima”, koji je proizveo osam prvaka sveta, učiniti sve da budem u top formi kako bih se u Nemačkoj prikazao u najboljem izdanju do sada i zabeležio jubilarni deseti trijumf u profesionalnoj karijeri - izjavio je Ražnatović.

Video: Skakala od sreće! Pogledajte Cecinu reakciju kada je Veljko nokautirao Hrvata

(Telegraf.rs)