Desnom otkida parčiće drveta, a levom bije k'o i desnom: Goloruka devojčica udarcima lomi stabla!

Možda ne znate kako se zove, ali teško da niste videli neki njen video bilo na nekim društvenim mrežama ili kanalima

Kad je imala samo 5 godina oduševila je sve i njen snimak na Jutjubu je već tada imao nekoliko miliona pregleda. Istog trenutka je postala zvezda interneta.

Možda ne znate kako se zove, ali teško da niste videli neki njen video bilo na nekim društvenim mrežama ili kanalima. U pitanju je Evnika Sadvakas iz Kazahstana koja danas ima 13 godina.

U pitanju je devojčica čiji su snimci treninga i njena neverovatna neustrašivost, a posebno brzina i snaga udarca, oduševili i legendarnog Majka Tajsona, kao i mnoge druge.

Ako vam i dalje nije jasno reći ćemo vam samo da je u pitanju ona devojčica koja goloruka udara pesnicama stabla drveća u šumi i od njih otkida iverje. I tako od malih nogu.

Ona potiče iz sportske porodice, u kojoj se svi bave borilačkim veštinama i ima sedmoro braće i sestara, a na boks ih je navukao njihov otac.

Upravo zahvaljujući Evniki i njenom nemanju straha da golom rukom svom snagom udara drveće ili vrata ili neke druge predmete i nanosi im štetu, njen otac je stvorio i poseban način treninga koji se zove "Evnika trening sistem" i postoje posebne sprave za to koje nose ime po njoj.

Još mnogo stvari koje možete saznati o ovoj tinejdžerki koju čeka sigurno neverovatna karijera u ringu možete saznati u videu na početku teksta, gde možete pogledati i neke od njenih treninga.

Video: Kinez lebdi u vazduhu: Radi sklekove na samo 4 prsta i bez korišćenja nogu postao Tik Tok zvezda

(Telegraf.rs)