Proglašen pobednik izazova "Sport Vision Challenge by Under Armour vol.2"

Zlatni džudista bodrio učesnike

"Sport Vision Challenge by Under Armour vol. 2" takmičenje je koje je prošle godine privuklo pažnju mnogih prolaznika, a ponovo je održano ovog vikenda u Ušće Shopping Center-u. Veliki broj učesnika odlučno je testirao svoju izdržljivost i fizičku spremnost kroz više punktova za vežbanje a najspremniji među njima poneo je titulu pobednika izazova i osvojio vredne nagrade.

Pored brojnih vežbača i posmatrača, deo "Sport Vision Challenge by Under Armour vol. 2" bio je i naš trofejni džudista, Aleksandar Kukolj, osvajač brojnih zlatnih medalja na prestižnim svetskim takmičenjima, poput Grand Slam-a u Abu Dabiju, Grand Slam-a u Tokiju, i Evropskog prvenstva u džudou. Zlatni džudista se i sam oprobao u zadatim vežbama, ali je njegov glavni zadatak bio da savetuje i bodri učesnike izazova na njihovom putu do finala.

Za pobedu u finalnom izazovu, svaki učesnik morao je da odradi niz zadatih vežbi koje su profesionalni fitnes treneri odredili, a učesnik sa najboljim rezultatima u sve tri kategorije osvojio je vredne nagrade.

Kompanija Sport Vision u saradnji sa svetski poznatim brendom sportske opreme, Under Armour-om, po drugi put organizuje ovakvu vrstu izazova, a u cilju promocije sporta i kontinuirane fizičke aktivnosti i zdravog stila života.

(Telegraf.rs/ PR)