NEMA MESTA ZA SVE: S kojim strancima će Zvezda u nedelju napasti Radnički?

Predispozicije kažu da samo četvorica mogu da budu u protokolu

Crvena zvezda u nedelju od 19.00 časova otvara novu sezonu u Supereligi, a na Marakanu dolazi Radnički iz Niša.

Igrački kadar će za taj duel sasvim sigurno doživeti određene promene. Što zbog meča protiv Saprte iz Praga koji je na programu u četvrtak, što zvog velikog broja stranaca.

- Ne smemo da zaboravimo da imamo i veći broj stranaca nego što to propozicije nalažu, tako da će igrački kadar doživeti neke promene. Samo četvorica mogu da budu u protokolu - rekao je trener Vladan Milojević.

Pitanje je koja četvorica će istrčati na teren, odnoson naći se na klupi?

Mesto u odbrani tražiće Demijen Le Talek i Abraham Frimpong koji još nije dobio srpski pasoš, na sredini terena Mičel Donald, Gelor Kanga, Rikardinjo i Džon Ruiz, dok je od napadača tu Ričmond Boaći.

Za ovog poslednjeg definitivno će biti mesta u timu, a očekuje se da se u startnih 11 vrati i Frimpong. Kanga i Donald su logična rešenja za Milojevića, ali pitanje je da li će trener crveno-belih kalkulisati zbog Evrope.

- Videćemo u kom sastavu ćemo izaći u nedelju. Imam ideju u glavu, ali jednostavno neke stvari su nepredvidive - zagonetan je bio Milojević na konferenciji i dodao:

- Radnički sa velikim ambicijama dolazi na Marakanu, iako su pretrpeli nekoliko promena u igračkom kadru. Međutim, mi želimo da nametnemo naš ritam od samog početka. Mi smo ti koji se pitamo na Marakani. Moramo maksimalno da budemo spremni za taj meč.

(Telegraf.rs)