Emocije savladale Ristića pred duele sa voljenim klubom: Kako ću protiv moje Zvezde?

Bivši Zvezdin igrač neraspoložen zbog toga što će igrati protiv bivšeg kluba

Fudbal je to, život je to...

Mihajlo Ristić nije mogao ni da zamisli da će samo nekoliko nedelja posle transfera iz Zvezde u Krasnodar imati najneprijatniji mogući zadatak u dosadašnjoj karijeri - da eliminiše svoje crveno-bele iz Evrope!

>>> Jel moglo komplikovanije? Zvezda na Krasnodar i Ristića, Partizan čeka Videoton i Nikolića, Lazovića, Šćepovića

Dojučerašnji fudbaler beogradskog kluba bio je idealan sagovornik za zvanični sajt Krasnodara povodom predstojećeg dvomeča sa srpskim viceprvakom.

- Osećanja su mi pomešana - prvi je utisak fudbalera od čije je prodaje Zvezda zaradila dva miliona evra.

- Crvena zvezda je klub koji mnogo volim. U Zvezdi sam proveo gotovo čitav svoj život, od ranog detinjstva do upisa u omladinsku školu, pa sve do prvog tima. Mislim da će mi biti potrebno vreme da shvatim da ću igrati protiv mog kluba i kakoću to da uradim. Ali, to je život, to je fudbal. Ako budem igrao, daću sve da pomognem mom sadašnjem klubu da pobedi.

Koliko mu je teško na profesionalnom planu zbog meča sa Zvezdom, toliko mu je privatno mnogo drago što će ponovo videti crveno-bele.

- Srećan sam što se vraćam u Beograd, što ću videti bivše saigrače, igrati ponovo na "Marakani" gde je ambijent jedinstven u Evropi, i što ću čuti huk navijača Zvezde. Mislim da je Krasnodar blagi favorit, ali verujem da će oba meča biti neizvesna i teška.

Na pitanje da li će slaviti ako postigne gol protiv zvezde, Ristić je "kao iz topa" odgovorio:

- Da li ću slaviti? Ne, to jednostavno ne mogu...

(Telegraf.rs)