Preživeo avionsku nesreću, zaigrao protiv Mesija i dobio potpisan dres: Imamo tako malo vremena da živimo svoje snove! (FOTO)

Bilo je suza i osmeha, naročito je bilo teško Rušelu

Fudbaleri Čapekoensea nisu mogli da obuzdaju emocije zbog gestova iz Barselone na prijateljskom meču za trofej "Đoan Gamper".

Barsa je odavno pozvala Čapekoense na prijateljski meč posle stravične avionske nesreće u novembru, a sada je došlo vreme za realizaciju.

Tim iz Brazila je ostao praktično bez celog tima i stručnog štaba, avion se srušio na putu ka Medeljinu, a Barsa se javila među prvima i uplatila 250.000 evra.

Rezultat od 5:0 ostao je u drugom planu, Neto, Rušel i Folman su kao preživeli iz nesrećne  tragedije doživeli velike ovacije i aplauz, najteže je bilo ipak Rušelu, koji je prvi put posle nesreće istrčao na teren.

- Istinska sreća dolazi iz poniznosti i priznavanja da samo mali i ništavni, a da je život potpun samo sa pravim osećajem ljubavi prema bližnjem. Hvala, uvek i pre svega Bogu. Hvala svima koji je bio pored mene tokom ovih meseci borbe i u koji su uz mene u pobedi. Zahvalan sam svim srcem na blagoslovu i čudu u u svom životu. Pustite nas da živimo svoje snove, imamo tako malo vremena - bila je poruka Rušela uz fotografiju sa Lionelom Mesijem.

(Telegraf.rs)