Na Marakani ih čeka pakao, Krasnodar će biti u problemu: Ruski kladioničari nisu sigurni u svoj tim, svima savetuju ovaj tip!

Rusi vide Marakanu kao prednost crveno-belih

Iako su favoriti u ovom dvomeču, ruske kladionice nisu toliko sigurne da će Krasnodar izbaciti Crvenu zvezdu u plej-ofu Lige Evrope.

U opširnom objašnjenju meča koji se u četvrtak igra na Marakani, ruski kladioničar su napomenuli da će vrela atmosfera sa tribina i te kako odmoći njihovom timu.

>>> Milojević uporedio fudbal sa jednom društvenom igrom i poručio: Ljubav se pokazuje delima, želim da moji igrači sada pokažu ljubav prema Zvezdi!

>>> Željko Pantić nazvao Krasnodar klubom iz ruske zabiti, a zatim poručio: Ako Zvezda izbaci ovakav tim, skidam im kapu! (VIDEO)

Na pobedu Zvezde su dali kvotu 2.53, dok je na Krasnodar 2.83.

Takođe, sajt koji se bavi prognozama rezultata savetuje igrače da pokušaju sa igrom GG 3+, a kvota za ovaj meč je pala sa 2.5 na 2.00.

Na igru da ''Zvezda daje dva gola'' kvota iznosi 2.14 i upravo je ona apostrofirana kao zicer. Naime, u tekstu se navodi da će odbrana Krasnodara teško zaustaviti nalete crveno-belih u ''svojoj kući.''

(Telegraf.rs)