Vučić poručio hrvatskom dečaku: Navijaj za Zvezdu ili Partizan, a ne za male klubove kao što su Rijeka, Hajduk i Dinamo (VIDEO)

Simpatična diskusija između predsednika Srbije i jednog od dečaka koji su gosti Beograda

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ugostio je decu iz Rijeke, Kostajnice i zadarskog područja u svojoj rezidenciji u Beogradu, a tokom razgovora s njima došlo je i do simpatičnog dijaloga vezanog za fudbalske klubove iz Srbije i Hrvatske.

Vučić je poručio jednom od dečaka da treba da navija za veći klub, kao što su Crvena zvezda ili Partizan, a ne da to budu Rijeka, Hajduk Split ili Dinamo Zagreb.

>>> Navijači Zvezde brutalno prebijeni na železničkoj stanici: Grupa iz Podgorice imala dojavu kada Delije stižu!

Vučić je decu pitao o utiscima u Beogradu, znamenitostima koje su obišli i šta im se najviše svidelo u prestonici Srbije, a tokom razgovora sa dečakom iz Rijeke, Tinom, prebacio je temu i na teren fudbalskih klubova.

- Za koga ti Tino navijaš? - pitao je Vučić, a šta je dečak odgovorio da navija za Rijeku.

- Za Rijeku? Tino, moraš da nađeš neki veći i bolji klub da navijaš. Da budu Zvezda ili Partizan, da bude malo veći klub od Rijeke. Malo veći od Rijeke, Dinama, Hajduka... Dakle, ili Zvezda ili Partizan - poručio je Vučić hrvatskom dečaku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nema sumnje da će ova izjava srpskog predsednika zaboleti mnoge navijače klubova iz Hrvatske. U anketi možete i vi da date svoje mišljenje o ovoj Vučićevoj izjavi.

(Telegraf.rs)