Igrač Arsenala majicom provocirao navijače Kelna (FOTO)

Sead Kolašinac postigao je izjednačujući pogodak, pa otkrio majicu ispod dresa

Fudbaleri Arsenala počeli su takmičenje u Ligi Evrope pobedom nad Kelnom rezultatom 3:1. Iako su gubili na poluvremenu, "tobdžije" su u nastavku pokazali klasu i zabeležili sigurnu pobedu.

Jedan od najzaslužnijih za preokret bio je Sead Kolašinac koji je postigao izjednačujući gol. Keln je šokirao Arsenal pogotkom u 10. minutu, a odbrana "jarčeva" nije popustila do kraja prvog dela igre.

Ipak, Kolašinac je istrčao na teren tek u drugom poluvremenu a samo četiri minuta kasnije sjajnim volejom je najavio preokret.

>>>Invazija Nemaca na Beograd: Navijači Kelna došli u posed drastično većeg broja karata nego što im pripada na Marakani!

>>>Keln dao gol sa 40 metara, pa osetio moć Arsenala: "Tobžije" su ipak klasa za ostale u Zvezdinoj grupi

Od kada je stigao u London, bosanskohercegovački reprezentativac je uspeo da pridobije simpatije Arsenalovih navijača koji su ga prozvali "Bosanski tenk".

I dok je oduševljavao svoje, protivničke navijače je izluđivao, ne samo zbog postignutog gola.

Naime, bivši igrač Šalkea je nakon izjednačenja podigao dres i pokazao majicu sa natpisom "Nordkurve", što je ime Šalkeove navijačke grupe. Iako Šalke i Keln nemaju tradiciju neprijateljstva, u poslednje vreme su meta jedni drugima, pogotovo posle ispada pristalica Kelna koji su gađali izmetom suparnike iz Gelzerkirhena. Nema sumnje da je Kolašinac ovim potezom  "pošteno" iznervirao navijače Kelna.

(Telegraf.rs)