Da li je ovo Zvezdin sastav protiv Kelna? Milojević ima jednu veliku nedoumicu za startnih 11!

Trener crveno-belih će morati da bira između Babića i Frimponga na mestu drugog štopera

"Imam veliki broj igrača, svi koji su tu zaslužili da igraju,'' rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević u najavi meča protiv Kelna.

Međutim, na teren '' Rajnenergije'' mogu da istrče samo 11 odabranih koji će braniti crveno-beli dres do poslednjeg atoma snage i pokušati da dođu do vredih bodova u okviru grupne faze Lige Evrope.

Navijači Zvezde veruju da njihov tim može do trijumfa, Milojević takođe veruje u svakoga od momaka koji će od 19.00 časova istrčati na teren.

Priznao je - nedoumice oko startne postave svakako ima.

>>>Policija u Kelnu privela osmoricu Zvezdinih navijača!

>>>Trener Kelna pohvalno pričao o Zvezdi, a Jojića su pitali o Delijama (FOTO) (VIDEO)

>>>Poslednji raport sa treninga Zvezde: Borjan normalno trenira pred Keln (VIDEO)

A jedna od glavnih svakako je ona na štopersok mestu. Ko će se u paru sa Demijenom Le Talekom suprostaviti Jarčevima? Vujadin Savić ne može. Nije ni doputovao u Nemačku zbog povrede. Tu su Srđan Babić i Abraham Frimpong.

Jedan čvrst, stamen i defanzivac siguran u skoku, s druge dosta brži i pokretniji štoper. Ko god izađe na ''Rajnenergiju'' od početka moraće da vodi računa da im napadač Jarčeva Kordoba ne pobegne.

Kolumbijac će biti najveća pretnja Zvezdinom golu koji će sasvim sigurno čuvati Milan Borjan. Iskusni čuvar mreže odradio je poslednji trening bez problema i vratiće se među stative posle tri utakmice pauze.

Mesto pored desne aut linije rezervisano je za Filipa Stojkovića, levo će Milan Rodić bez obzira što je tokom derbija sa Vojvodinom već u prvom poluvremenu napustio teren.

Le Talek je jedan štoper, na poziciji drugog verovatno će biti Srđan Babić kog je sportski direktor Mitar Mrkela nedavno posebno nahvalio.

Vezni red Zvezde je zacementiran. Navijači Zvezde u šali kažu da koliko dobro se Donald, Krstičić i Kanga slažu na terenu mesto ne bi mogli da im uzme ni Inijesta.

Uprkos blagom padu forme, Slavoljub Srnić će dejstvovati po desnoj strani, dok će Nemanja Radonjić na svoju levu. Barem bi trebalo, mada se ne isključuje mogućnost da Milojević od prvog minuta krene sa Nemanjom Milićem. To bi onda značilo malo defanzivniju Zvezdu, a pitanje je da li crveno-beli žele baš da se brane protiv poslednjeplasiranog tima Bundes lige.

Kao i kada je u pitanju vezni red, tako je mesto u samom špicu rezervisano za Ričmonda Boaćija. Iako nije bio strelac na poslednja tri meča u Evropi, napadač iz Gane ih ipak ima sedam na svom kontu. A čini se da će ovo biti kao stvorena utakmica za njega…

Dakle, očekivani sastav Zvezde sa meč sa Kelnom je: Borjan, Stojković, Rodić, Le Talek, Babić, Donald, Krstičić, Kanga, Srnić, Radonjić, Boaći.

(M. Marić)