Hrvatski medij prisvojio Slavoljuba Muslina i neočekivano izazvao veliki revolt čitalaca!

Hrvatski portal diči se uspehom Orlova zbog porekla selektora

Portal "24sata.hr" iz Hrvatske pompeznom pričom je prisvojio uspeh Srbije u kvalifikacijama za Mundijal.

Pod naslovom "Hrvat odveo Srbe na Mundijal, Muslinov otac je Duje iz Splita", komšije su se dičile prvim mestom Orlova u kvalifikacijama za SP.

Oni su se pozvali na davnašnju izjavu Muslina, čiji je otac iz Splita, a majka Danica iz Kragujevca, gde je Slavoljub i odrastao.

- Nažalost, u Kragujevcu više nemam rodbine, ali sam sa delom rodbine iz Splita i dalje u kontaktu - rekao je jednom Muslin, koji je hvalio igre Hrvatske posle Evropskog prvenstva.

- Hrvati imaju izraženu ljubav prema državi i odnos prema dresu, to mi moramo da popravimo. Ne mislim da manje volimo svoju zemlju, ali je tako, na njihovoj strani su forma i odnos prema dresu - poručio je Muslin, a ova priča hrvatskog portala iznervirala je brojne čitaoce, pošto dominiraju negativni komentari.

- Kako ga možete prekrstiti, čovek je Srbin rođen i odrastao u Srbiji, majka Srpkinja, otac hrvatskog porekla i naturalizovani Srbin. Znate li pisati o ičemu drugom osim o Hrvatima i Srbima uz brojanje krvnih zrnaca! Što niste brojali Draženu i Aci Petroviću - bili su neki od komentara hrvatskih čitalaca.

(Telegraf.rs)