Muslin već doneo važnu odluku za Rusiju i neće se dopasti srpskim fudbalerima

Lepšim polovinama naših reprezentativaca neće biti dozvoljeno da putuju na Svetsko prvenstvo

Srpski fudbaleri plasirali su se na neko veliko takmičenje posle osam sušnih godina bauljanja na marginama prosečnosti.

Mondijal u Rusiji je stoga naišao kao melem na sva dosadašnja razočaranja, a bilo ih je "ne zna im se broj".

>>> Sergej se nije oglašavao posle poruke Muslina, ali je svima pokazao svoju lepoticu sa zelenim očima (FOTO)

Srećom, stigao je Muslin, sa njim i nova filozofija i neki novi momenti u svlačionici našeg tima koji su pokrenuli Ivanovića i družinu ka dobrim igrama i pobedama koji su na kraju rezultovali velikim uspehom - plasmanom u Rusiju.

Iako je do najveće smotre najboljih reprezentacija ostalo još mnogo vremena, selektor Muslin i njegovi pomoćnici su već skovali plan za Rusiju gde ne sme biti improvizacije i gde se ništa ne sme prepuštati slučaju.

Tamo će ići samo najbolji i najspremniji, a da bi i njima fokus na obaveze bio na najvišem nivou, na Mondijal će ići - bez svojih lepših polovina.

>>> SVE SAME SEKS BOMBE U PRVIH 11: Ovo je startna postava žena srpskih fudbalera za Mundijal, Karleuši kapitenska traka! (FOTO)

To je već sada konačna odluka selektora Srbije.

- Neposredno pred odlazak u Rusiju igrači će imati dosta vremena da budu sa svojim porodicama, ali tamo želimo da se fokusiramo isključivo na fudbal - ne ostavlja dilemu Muslin u razgovoru za Večernje novosti.

Možda se ova odluka neće dopasti baš svim reprezentativcima koji će u tom slučaju biti duže odvojeni od svojih supruga i porodice, ali ona niti je nova, niti je neobična u svetu fudbala kada je reč o ovako velikom takmičenju.

Mnogi selektori se odlučuju na isti korak, mada ima i onih koji misle da prisustvo supruga ipak pozitivno utiče na fudbalere tokom zahtevne svakodnevice i obaveza koje nameće igranje na takmičenju kakvo je Svetsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)