Vilšir se posle Zvezde setio Partizana (VIDEO)

Fudbaler Arsenala poručio da su evropske utakmice važne za razvoj mlađih igrača

Džek Vilšir, jedan od najboljih pojedinaca Arsenala meča sa Crvenom zvezdom na stadionu Rajko Mitić, pobedonosni gol Olivijea Žirua opisao je kao poseban.

- Akcija je bila sjajna, dobro smo Volkot i ja sarađivali i Olivijeu je takav potez pao na pamet. On ima prirodni instikt iako ne vidi gol, uvek pokušava nešto iznenađujuće. Srećan sam zbog njega - rekao je Vilšir.

>>> Petr Čeh je o Zvezdi i Delijama govorio sa neviđenim poštovanjem: Najteža utakmica do sada, bilo mi je fantastično na terenu! (VIDEO)

Vilšir je dodao da je gostovanje Crvenoj zvezdi veliko iskustvo za mlad tim koji je nastupio, prisetivši se i utakmice protiv Partizana u Ligi šampiona pre sedam godina.

- Mladi igrači mogu mnogo da nauče. Sećam se kada sam sa 18 ili 19 godina došao u Beograd da igram protiv Partizana, pobedili smo 3:1. Za mene je to bilo od velikog značaja, tako da mislim i da će mojim mladim saigračima isto tako biti. U ovom takmičenju može da se napreduje mnogo kako bi kasnije postali vrhunski fudbaleri - zaključila je Arsenalova "desetka".

Arsenal za dve nedelje na londonskom Emirejtsu dočekuje Crvenu zvezdu u 4. kolu H grupe Lige Evrope.

(Telegraf.rs/Tanjug)