Trener Borca besan na sudiju posle poraza od Partizana: Bez ikakvog razloga je produžio meč 7 minuta! (VIDEO)

Igor Spasić bio je nezadovoljan što je sudijska nadoknada trajala toliko dugo, kada su crno-beli i postigli gol za pobedu

Borac iz Čačka je bio nadomak velikog boda protiv Partizana, ali je Zoran Tošić srušio nade Čačana da će izbeći poraz golom iz slobodnog udarca u 97. minutu.

>>> Đukić kasno shvatio da je i dalje u prenosu: Zbunio se pred kamerama i nasmejao je lepu novinarku Arene nakon meča u Čačku (VIDEO)

Fenjeraš na tabeli je pokazao dostojan otpor, imao je odlične šanse, a nakon meča je to apostrofirao i trener Borca Igor Spasić, koji je bio nezadovoljan odlukom Novice Anđelovskog da meč produži za 7 minuta, kada je Partizan i došao do pobedonosnog gola.

- Mogu da budem nezadovoljan jer je sudija produžio utakmicu četiri minuta da se igra do kraja dok on ne svira kraj. Produžio je utakmicu 7 minuta bez ikakvog razloga, ničim izazvan. To nikome nije potrebno.

- Ok, Partizan je uzeo bodove, došao je po njih. Mi smo se pokazali u dobrom svetlu. Partizan jeste promašio penal, ali najrealnije je bilo da bude nerešeno i po šansama koje smo imali. Žao mi je zbog ovih momaka koji su odigrali zaista dobro, a na kraju se završilo možda i onako kako ne treba - rekao je Igor Spasić za kamere Arene Sport posle meča.

(Telegraf.rs)