Bruka londonskih medija: Sramno su ispratili dolazak bivšeg šampiona Evrope! (FOTO)

Udarne strane sportskih rubrika popunjene su ekipama koje igraju Ligu šampiona, pa je za dolazak Crvene zvezde ostalo malo prostora

Bruka engleskih medija!!! Tako najlakše možemo opisati jutarnja izdanja vodećih listova na dan utakmice između Arsenala i Crvene zvezde!

>>> Zvezda odradila trening na Emirejtsu: Aplauzi sa tribina dočekali crveno-bele, hoće li ovih 11 napasti Arsenal? (FOTO) (VIDEO)

San, Miror, Dejli mejl, Dejli star, Gardijan...Niko od njih ni reč nije napisao o predstojećem meču na Emirejtsu. Ako ih Zvezda ne zanima, totalno je nelogično zašto barem Tobdžije nisu dobile prostora.

S druge strane, logično je da Totenhem i Mančester Siti budu udarne vesti zbog velikih pobeda koje su ostvarili u sredu veče u Ligi šampiona. Pevci su srušili Real, a Građani su slavili u Napulju.

Ali isto tako Zvezda ima više titula prvaka Evrope od tog Totenhema i Sitija zajedno, te bi kao nekadašnji velikan trebalo da dobije malo prostora.

Možda ne onoliko koliko su u Španiji dobijali krajem 80-ih godina kada su gostovali Realu (crveno-beli su bili na svakoj naslovnoj strani), ali ovakav odnos engleskih medija i prema našem klubu i prema Arsenalu je sraman.

Krenimo redom...

THE SUN

U današnjem ''Sanu'' možete na tri strane pročitati sve o meču Totenhem - Real, ali i rekordu Serhija Aguera ičinjenici da je postao najbolji strelac Sitija.

Takođe, tu je i članak o ovratku Nemanje Matića na Stamford Bridž tokom derbija Čelsija i Junajteda. Zanimljivo, dotakli su se Arsenala samo kroz informaciju da će se Emirejts proširtiti u naredne dve godine.

DAILY MAIL

I ovde možete pročitati detaljnu analizu meča sa Vemblija, naravno i Aguerov rekord, ali i informacija iz Liverpula gde je domaći tim srušio Maribor.

Tu su i prateće vesti o Premijer ligi i Čempionšipu, ali ništa o Arsenalu i Zvezdi.

DAILY MIRROR

Ali, Ali, Ali, Totenhem, Aguero, Siti...malo vesti iz Liverpula, ali i iz Lige Evrope. Ali nije Arsenal u prvom planu nego Everton.

Ovaj medij je kroz tekst da Garet Sautgejt nije zvao Džeka Vilšira u reprezentaciju pomenuo da Arsenal igra sa Zvezdom i tom prilikom su dodali postave. Po njima Zvezda će igratis a tri štopera, jer je Babić uvršten umesto Gobeljića.

GUARDIAN

Gardijan je u svom stilu odradio odjavu za sredu, ali ne i najavu za četvrtak.

Detaljna analiza utakmica koje su Totenhem, Siti i LIverpul igrali, ali i poneko slovo o potopu koji je Čelsi doživeo u Rimu.

Za njih meč Arsenal - Zvezda kao da se ne igra.

DAILY STAR

Uz Dejli Mejl, jedino se Star dotakao utakmice kroz informaciju da Vilšir nije na spisku za reprezentaciju.

I oni su pogrešili sa postavom uvodeći Babića u prvih 11, a to je bila i jedina informacija za meč na Emirejtsu.

(Telegraf.rs)