Ronaldinjo je i dalje Bog fudbala: Ponovo je izveo čuveni dribling, a onda je tako ponizio golmana da mu je i on aplaudirao (VIDEO)

Iako ima 37 godina, i dalje je magija u njegovim nogama

Jedan od najboljih diblera svih vremena i sigurno jedan od najboljih koji su igrali u 21. veku, Brazilac Ronaldinjo, organizovao je humanitarni spektal u kome je okupio svoje prijatelje da odigraju meč u dobrotvorne svrhe.

Navijači na tribinama stadiona u Sao Paulu mogli su da uživaju u magiji Ronaldinja, koji je pokazao da je klasa večna i da sa 37 godina i dalje ima magiju u nogama.

>>> Dan kada je svet upoznao Ronaldinja: Magični Brazilac oduševio sa 23 gola na jednom meču

Naime, on je pokazao da i dalje može da izvede svoj prepoznatljivi ''zmija'' dribling, da loptu prvo skloni u jednu, a zatim je naglo prebaci na drugu stranu.

To je i demonstrirao i na taj način prevario jednog protivničkog igrača, da bi zatim postigao i spektakularan gol sa svoje polovine.

Videvši da je golman izašao daleko van svog gola, Ronaldinjo je sa centra uputio projektil, koji čuvar mreže nije uspeo da stigne, iako se svojski potrudio.

Nakon što je lopta završila iza njegovih leđa, čak je i golman aplaudirao Ronaldinju, dok su mu se neki igrači čak i klanjali.

Pogledajte sve njegove poteze na prijateljskom meču:

(Telegraf.rs)