Stojkovićev šou tokom penala: Duga molitva na kolenima, pa eksplozija radosti koja je razbesnela Delije! (VIDEO)

Nije mogao da miruje Stojković tokom penala

Iskusni Vladimir Stojković naučio je da se nosi sa mržnjom Delija, nije obraćao pažnju na njih tokom večitog derbija Partizan - Crvena zvezda, a posebno se opustio tokom penala.

Posle više od dve decenije bez penala u derbiju, Ožegović je iznudio penal i svašta se dešavalo dok nije došlo do izvođenja najstrože kazne.

Pešić je pokušavao da dekoncentriše Sumu, a onda je veliki trk ka protivničkom šesnaestercu napravio Vladimir Stojković.

>>>Ko je i zašto hteo da preuzme Jug? Došli su identično obučeni i napali "šipku" kad se najmanje očekivalo! Hronologija krvave tuče među Grobarima i propalog puča na derbiju! (VIDEO)

U jednom trenutku delovalo je čak da će uzeti loptu da izvede najstrožu kaznu, ali je samo ohrabrio Sumu i nije pogrešio.

Iako je njegov šut pročitan, bio je jak i lopta je prošla kroz ruke Borjanu.

Posebno je bilo teško Stojkoviću da gleda, čim se vratio na svoje mesto, klečeći je u molitvi čekao poslednji zvižduk Mažića i egzekuciju.

Kada je Suma zatresao mrežu, Stojković je euforično krenuo ka istočnoj tribini i slavio mahanjem pesnice, što je dodatno iznerviralo navijače Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)