Pre 7 godina je igrao za 2.500 mesečno, a Zvezda sada Benu nudi duplo veću platu nego što je ima u Olimpijakosu!

Navodno - crveno-beli su spremili milion za tri godine, a sa bonusima izaći će na 1.7 miliona evra

El Fardu Ben je veoma blizu dolaska u Crvenu zvezdu ove zime, što će ga učiniti jednim od najplaćenijih fudbalera crveno-belih.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde, već je u Pireju, gde će pokušati da se dogovorio sa Olimpijakosom oko transfera ovog napadača.

Grčki mediji, tačnije portal to10.gr, donose zanimljivu priču oko finansijskih detalja vezanih za Benov eventualan odlazak u Beograd.

Napadač sa Komora ima važeći ugovor sa Olimpijakosom do leta 2018. godine, a šampion Grčke trenutno vrši pritisak na njega da potpiše novi. Ukoliko to uskoro ne učini - prodaće ga na zimu.

Benu se sviđa život u Grčkoj, ali Zvezda navodno sprema ponudu koja se ne odbija - ugovor na tri godine težak 1.7 miliona evra. Sa bonusima, naravno, dok je fiksni okruglo milion.

Podsetimo, Ben u Olimpijakosu ima godišnju platu nešto manje od 200.000 evra, a zanimljivo da je 2010. godine igrao za 2.500 evra mesečno.

Tada je nosio dres francuskog Le Avra, da bi prešao u Van i igrao za 4.500 evra mesečno.

Ovaj mediji prenosi i da je za Bena zainteresovan poljski Leh. Ipak, Zvezd aje u prednosti zbog Vladana MIlojevića koji je Bena trenirao u Panionisosu.

(Telegraf.rs)