Partizan ostaje bez Rukavine, treći put pokušava sa Aksentijevićem?

Desni bek Radničkog iz Niša najverovatnije dolazi u Humsku

Iako se pominjalo da će mesto desnog beka Partizana u zimskom prelaznom roku zauzeti bek Viljareala, Antonio Rukavina, zbog jakog ugovora koji ima u Španiji, realnija opcija je Nikola Aksentijević iz niškog Radničkog.

Odlične partije koje ove sezone pruža u Superligi Srbije preporučuju dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera, koji je ponikao u "Zemunelu", da dobije i treću šansu u crno belom dresu, prenosi Sportski žurnal.

On je ove sezone odigrao 17 utakmice za svoj klub, postigao i jedan pogodak protiv Bačke, a u novembru je debitovao i za reprezentaciju protiv Južne Koreje.

Dnevna doza zvezdaškog interesovanja: Kakva je sad situacija sa Benom, Marinom i Boaćijem?

Još uvek aktuelni igrač Radničkog, ugovorom je vezan do 2018. godine ali, u koliko se Partizan ipak odluči da nestandardnog Rukavinu ne potpisuje, velike su šanse da se Aksentijević vrati u matični klub.

Podsetimo Nikola Aksentijević je rođen 1993. godine. Posle igara u dresu Partizana otišao je u Vitese, gde se nije naigrao. Usledio je povratak na pozajmicu u Partizan, posle čega je još igrao za Vojvodinu, Muskron, OFK Beograd i Apolon, da bi onda konačno došao u klub sa Nišave.

(Telegraf.rs)