Zvezda objavila snimak kako je Milojević delio lekcije igračima tokom "ševe u krugu": Bilo je tu i dodavanja petom bez gledanja (VIDEO)

Iz Ljutice Bogdana stiže kompilacija najboljih jesenjih "ševa"

Da dobra atmosfera vlada među fudbalerima Crvene zvezde vidljivo je golim okom. Na terenu požrtvovani, borbeni, spremni da "izginu" jedan za drugog, a van njega raspoloženi, spremni za šalu, stalno ističući drugarstvo i međuljudske odnose.

Motom musketara - svi za jednog, jedan za sve - Zvezdini prvotimci stvorili su snažnu vezu u kojoj je najveći dobitnik fudbalski klub koji ponosno predstavljaju.

Sve je lakše uz pobede i dobre rezultate, ali atmosfera počinje da se gradi na treninzima. Da najmlađi ponese opremu, da onaj ko "dobije" kroz noge ostane u "krugu", sve je to deo "zdravog" načina rada.

Često se i treneri uključe u popularnu "ševu" što daje dodatni "šmek" celom treningu. Upravo takav video stiže iz Ljutice Bogdana. Kompilacija najboljih jesenjih "ševa" i puno nasmejanih lica, a među njima i aktivno uključeni Vladan Milojević koji je pokazao da se odlično snalazi u datoj situaciji.

(Telegraf.rs)