GOTOVO! Nije potrošen ni jedan jedini evro, a imamo najveću transfer bombu prelaznog roka!

Tako je kad Junajted i Arsenal razmene dve velike zvezde

Arsenal i Mančester junajted su postigli dogovor oko transfera Aleksisa Sančeza, koji ide na Old Traford i Henrika Mkhtarijana, koji se seli na Emirejts u obrnutom smeru.

Klubovi su napravili međusobni dogovor oko uzajamnog transfera igrača, a kako javlja BBC, Mkhtarijan je prihvatio uslove i prelazak u redove Arsenala, što je automatski omogućilo i transfer Čileanca u redove ''Crvenih đavola''.

Plata Jermena je za sada nepoznanica, dok će Aleksis Sančez na Old Trafordu nedeljno zarađivati neverovatnih 530.000 evra!

Biće to samo razmena igrača, bez ikakvog novca koji nije uključen u tranfer, a ovakva vrsta transfera je danas retkost u vreme kada se za igrače daje stotine miliona evra.

Aleksis Sančez je bio na pragu prelaska u Mančester Siti, čak je i sklopljen dogovor sa igračem, ali Arsenal nije želeo da pristane na ucene ''Građana'', koji nisu hteli da daju 40 miliona evra koliko je tražio klub iz Londona, jer je Sančezu u junu isticao ugovor i na leto su mogli da ga dovedu bez obeštećenja.

To je iskoristio Žoze Murinjo i ponudio je Vengeru igrača koji mu je bio značajniji od novca koji mu je nudio Siti i dobili smo transfer koji je za sada obeležio prelazni rok.

Papirologija je završena u subotu, a Mikhtarijan će na lekarske pregleda u nedelju ili ponedeljak, posle kojih će igrači zaključiti ugovore sa novim klubovima.

Bonus video: Pogledajte koji su sve igrači u najboljem UEFA timu za 2017. godinu:

(Telegraf.rs)