Mudrinski sa tribina gledao meč Čuke, ali vest sa treninga svakako može da raduje Lalatovića (FOTO)

Napadač Brđana prvi put je aktivno odigrao trijagona

Ognjen Mudrinski je napokon ''zaigrao'' fudbal!

Napadač Čukaričkog, koji je 2. oktobra 2017. operisao skočni zglob posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na utakmici sa Partizanom, prvi put je aktivno odigrao trijagonal i nije bio rezervni igrač.

- Skoro svakog treninga su ekipe u pretežno sličnom sastavu, dve međusobno igraju, a treća trči, pa se smenjujemo. Ne vodimo evidenciju ko najviše pobeđuje - lkaže snažni centarfor i pojašnjava da je u pripremnom delu od okupljanja propustio dva ili tri treninga:

- Kad sam propuštao radio sam sa (kondicionim trenerom specijalizovanim za oporavak) Andrejom Milutinovićem, ali sam se ubrzo uključio i na treninge na veštačkoj podlozi. Najčešće sam bio džoker, jer veštačka podloga može da dovede do upale i zbog preventive se čuvam - rekao je Mudrinski.

Čukarički je pre dva dana odigrao prijateljski meč protiv Bačke, a Mudrisnki ipak nije bio u sastavu.

- Nemam utakmice u nogama, trebaće mi vremena, ali dobro se osećam. Više ne zavisi od mene da li ću igrati na prijateljskim susretima.

Inače, Čuka je protiv Bačke odigrala 2:2. Mićin i Milć su bili strelci za izabranike Nenda Lalatovića, dok je za Bačku oba gola dao Đorić.

Za Čuku su igrali: Kirovski, Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bašanović, Drinčić,Docić, Bojić, Milojević, Mićin, Fofana (prvo poluvreme), a zatim Belić, Radić, Đurić, Šapić, I. Jovanović, Lagator, Zorić, S.Jovanović, Rendulić, Šarić i Milić (drugo poluvreme).

(Telegraf.rs)