Sančezov prvi intervju od prelaska u Junajted je kao da slušate srpske fudbalere kada potpišu za Zvezdu ili Partizan (VIDEO)

Koliko puta ste čuli ovu rečenicu na promociji novih igrača večitih rivala

Veliko pojačanje Mančester Junajteda Aleksis Sančez kaže da je došao u najveći engleski klub i poručio da mu se konačno ispunila želja da pređe na Old Traford.

Čileanski fudbaler juče je zvanično kompletirao transfer iz Arsenala u Junajted, čiji će dres sa brojem sedam nositi, a u drugom smeru je otišao Jermen Henrik Mihtarjan.

>>> Sančez platio 1.000 funti studenkinji za striptiz i seks: Toliko je bila dobra da je još tri puta dolazila (FOTO)

- Još od malena sam uvek govorio da mi je san da jednog dana zaigram za Mančester Junajted i to ne kažem samo zato što sam sad stigao. Već sam o tome pričao sa bivšim menadžerom Aleksom Fergusonom, čak sam i preneo. Junajted je veliki i moćan klub, naježio sam se kada sam video trofeje. Zato je najveći u Engleskoj - rekao je Sančez za klupsku televiziju, a ova izjava podsetila nas je na izjave kakve čujemo na promocijama novih igrača Zvezde i Partizana, gde je tradicionalno jedna od izjava ''Od malena sam sanjao da zaigram za... Zvezdu ili Partizan''.

Kao glavne ciljeve prelaska među "Crvene đavole" Aleksis je označio osvajanje trofeja Premijer lige i Lige šampiona.

- U ovom klubu je sve ostvarivo, želim sve trofeje. Fudbaler sam koji voli da pobeđuje, naporno radim svakog dana kako bih sve više napredovao. Jedan od glavnih razloga dolaska u Junajted je i Žoze Murinjo, ubedio me je koliko je važno da budem deo grupe, kao i to što mi je dao broj sedam. Takve stvari daju na značaju igraču - zaključio je Sančez.

Sančez je zbog Junajteda odbio ponudu gradskog rivala Mančester Sitija, odnosno menadžera Pepa Gvardiolu koji ga je doveo u Barselonu, ali i prethodno novi ugovor sa Arsenalom.

VIDEO: Pogledajte koji su fudbaleri u UEFA timu godine

(Telegraf.rs