Cela Marakana se zabrinula kada su fudbalera Zvezde u bolovima izneli sa terena, ali sada svi mogu da odahnu

Luka Adžić ipak nije ozbiljnije povređen, a problem su mu napravili grčevi, zbog kojih je morao da napusti teren

Mnogi na Marakani uplašili su se kada su videli scenu gde je Luka Adžić ostao na travi na utakmici protiv Javora, a zatim je iznet sa terena uz pomoć medicinskog osoblja. Ipak, iako je sa bolnom grimasom i rukom preko lica napustio stadion na nosilima, ispostavilo se da nije u pitanju ozbiljnija povreda.

- Uhvatio me je grč, i to u stopalu, što je pomalo čudna situacija. I ranije su me hvatali grčevi, ali nikada u stopalu. Srećom, sve je u redu - rekao je Adžić posle meča.

On je bio strelac prvog gola Zvezde u pobedi od 3:0, a to je njemu bio ukupno peti gol ove sezone, a ponovo je Pešić odigrao veliku ulogu u stvaranju šanse.

Nekako je to prvo kolo uvek neugodno za nas. Dobro smo se pripremili za utakmicu i drago mi je da smo napravili dobar rezultat, kao i to što sam baš ja postigao taj prvi gol. Često ostajem posle treninga i vežbam na završnici, radim individualno jer želim sebe da nadogradim i eto drago mi je da sam baš levom nogom dao gol. Igrom slučaja Pešić mi je ponovo namestio gol pa se ja njemu zahvaljujem. Nadam se da će toga biti i u budućnosti, da će se ponavljati i golovi i asistencije.

Na dve utakmice u pet dana, Crvena zvezda nije primila gol.

- Bez primljenog gola idemo u Moskvu, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za revanš utakmicu. Biće jako teško ali mislim da imamo povoljan rezultat, i uz dobru analizu i dobar rad mislim da možemo do dobrog rezultata - optimističan je Adžić.

VIDEO: Pogledajte kako su Delije ispratile fudbalere Zvezde u Moskvu po završetku meča

(Telegraf.rs)