Ako treba trčaću u napad da se zagrejem: Borjan nasmejao sve odgovorom kako će se snaći na minus 18 u Moskvi! (VIDEO)

Golman Zvezde Milan Borjan veruje da crveno - beli mogu do prolaza u osminu finala Lige Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Moskvu gde bi u sredu od 18 sati (RTS) trebalo da igraju revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA. Rezultat iz prvog meča je 0:0 i Zvezda ima lepu šansu da se plasira dalje. Golman Milan Borjan kaže da niska temperatura ne bi trebalo da smeta igračima, a on je već imao prilike da igra po ovom vremenu.

>>> Milojević vodi 20 igrača Zvezde u Moskvu: Nema Boaćija, ali su tu dvojica novih fudbalera u odnosu na prvi meč!

- Dobra ekipa, kvalitetna sa dosta iskustva. Mi kao u svaku utakmicu idemo da pobedimo i da se vratimo kući kao pobednici. Vremenski uslovi neće uticati na nas, kao zapete smo puške.  Igrao sam u Turskoj i Kanadi na tim niskim temperatirama, tako da drugačije su to zime. Nadam se da neće biti baš tako hladno.

- Moraću dosta da se krećem da održavam toplotu - rekao je Borjan

Na pitanje da li će trčati u napad, odgovorio je:

- Haha to zavisi od utakmice, to ćemo videti - nasmejao je sve golman Zvezde.

Vujadin Savić smatra da mora da se igra taktički da bi se prošlo_

- Imamo čemu da se nadamo jer smo sačuvali našu mrežu. Imamo šansu za prolaz realnu, ali ne smemo da srljamo, samo taktički. Ko bude kompaktniji na terenu taj će ostvariti prolaz. Hladno je tamo, možda za nijansu hladnije, ali to ne sme da predstavlja problem.

- Treba nam gol, ali moramo da budemo pametni, ne smemo da srljamo. Potpisao bih rezultat 1:1 - rekao je Savić i dodao da odbrana mora da bude oprezna jer su Musa i Vitinjo veoma hitri.

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između CSKA i Crvene zvezde igra se sutra na VEB areni od 18 sati po našem vremenu. - kaže Savić.

(D. Uštević)